Anunț important pentru moldovenii din SUA

10 ian. 2019,, 16:27   Societate
3133 0

Cetățenii Republicii Moldova care locuiesc pe teritoriul Statelor Unite ale Americii și care vor să-și reînnoiască pașapoartele biometrice se pot adresa în zilele următoare la echipa mobilă a Agenției Servicii Publice din RM.

Astfel, echipa mobilă se va afla pe teritoriul Statelor Unite în perioadele și orașele urmatoare:

14-15 ianuarie- Springfield, Massachusetts

16 ianuarie - Greenfield, Massachusetts 18-19 Ianuarie, 2019 in Raleigh, Carolina de Nord,

24-25 ianuarie- Asheville, Carolina de Nord


28-30 ianuarie- Atlanta, Georgia

1-3 februarie- Minneapolis, Minnesota pentru a presta servicii de decumentatre a cetatenilor.

Actele necesare: nuletinul de identitate moldovenesc valabil; paşaportul moldovenesc valabil sau expirat. În cazul pierderii sau furtului, se va întocmi în acest sens o declaraţie la sediul Ambasadei, care va fi taxată adiţional cu 1 USD/per paşaport pierdut/furat; Certificatele de stare civilă.

Eliberarea paşapoartelor minori: buletinul de identitate valabil al minorului, paşaportul minorului sau declaraţia de pierdere, furt sau deteriorare a acestuia; certificatul de naştere moldovenesc al minorului; buletinul de identitate sau paşaportul reprezentantului legal (părinte); certificatul de căsătorie moldovenesc al părinţilor;

Taxă consulară se achită prin prezentarea unui money order plătibil Ambasadei Republicii Moldova în SUA (pay to: Embassy of Moldova). Nu sînt acceptate bani cash, carduri bancare sau check-uri personale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?