COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Anunț important pentru moldovenii cu cetățenie dublă

Anunț important pentru moldovenii cu cetățenie dublă

Vecinii noștri au semnat un Acord privind anularea regimului de vize încă cu un stat.

Cabinetul de miniștri al Ucrainei a semnat un Acord de anulare a vizelor pentru vizitarea Republicii Insulele Marshall. La vest Statul Pacific din Micronezia se învecinează cu apele Statelor Federate ale Microneziei, la sud - cu apele Kiribati, iar în rest - cu apele neutre ale Oceanului Pacific.

Regimul fără vize cu Argentina a fost, de asemenea, îmbunătățit anterior. Cetățenii Ucrainei vor putea ședea aici pînă la 90 de zile timp de șase luni.
În plus, Ministerul de Externe al Ucrainei a declarat că în următorii ani vor avea loc negocieri privind simplificarea regimului de vize cu Marea Britanie, Canada, Japonia și Australia.

În prezent, ucrainenii pot vizita majoritatea țărilor din Europa și America de Sud fără a solicita viză. Excepție constituie Irlanda, Marea Britanie, Venezuela, Bolivia, Guyana și Surinam.


Mai grea este situația cu țările din Africa, America de Nord și Asia. Deși în ultimul caz, unele țări permit deschiderea unei vize electronice sau primirea acesteia la sosirea pe aeroport.

Reamintim că deținătorii de pașapoarte moldovenești pot să se familiarizeze cu regimul de vize pe site-ul viza.md.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load