TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Anunț important de la ”Moldovagaz” cu privire la citirea indicilor contoarelor

SA „Moldovagaz” anunță toți consumatorii săi despre faptul că a început procesul de citire a indicilor contoarelor, conform condițiilor contractuale şi Regulamentului pentru furnizarea gazelor naturale în vigoare.

Citirea indicilor contoarelor va dura pînă la 30 noiembrie 2019, de aceea SA „Moldovagaz” roagă respectuos consumatorii săi să fie receptivi şi să permită accesul controlorilor la echipamentele de măsurare (contoare), transmite Noi.md.

Potrivit ”Moldovagaz”, asigurarea accesului controlorului pentru citirea datelor echipamentului de măsurare şi verificarea acestuia favorizează colaborarea eficientă între consumator şi furnizorul de gaze naturale. Acest fapt va exclude nemulțumirile consumatorilor vizavi de necorespunderea volumului de gaze naturale consumat cu cel indicat în factura de plată.

Conform pct. 66 din Regulament, consumatorul are obligația să asigure accesul personalului operatorului de sistem pentru controlul şi citirea indicațiilor echipamentului de măsurare. Pentru că în cazul în care operatorul de sistem nu are acces la echipamentul de măsurare pentru citirea indicilor, conform pct. 81 din Regulamentul, furnizorul emite facturi în baza volumului estimativ al consumului de gaze naturale determinat de operatorul de sistem, pentru o perioadă ce nu depăşeşte 3 luni.

De asemenea, SA „Moldovagaz” recomandă tuturor consumatorilor mun. Chișinău, care din anumite motive întemeiate nu au putut asigura accesul la echipamentul de măsurare (contor), să formeze numărul unic 1304 al Call Centrului pentru a transmite indicii. Important – se transmit doar indicii pînă la cadranul roșu!


Ca alternativă servește pagina web a operatorului de rețea care deservește mun. Chișinău www.chisinaugaz.md unde în Rubrica de pe pagina principală „Serviciul de colectare a datelor” pot fi transmiși indicatorii. SA „Moldovagaz” mulțumește consumatorilor pentru înțelegere și-i roagă să fie receptivi, asigurînd accesul controlorilor la echipamentele de măsurare.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load