AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 892
Criza energetică stiri: 724
Preşedintele stiri: 3203

Anul trecut a clarificat foarte multe în războiul hibrid total al ”guvernului mondial”

2 apr. 2021,, 16:11   Societate
2139 1

Opinie care nu coincide în totalitate cu poziția www.noi.md.

Ultimul an, care a trecut sub semnul amenințător al așa-numitei pandemii, dar, de fapt, un război hibrid total al "lumii de după culise" sau al "guvernului mondial" din umbră împotriva rasei umane, a clarificat multe.

Această opinie a fost exprimată într-un interviu de analistul și publicistul Iurie Roșca.

Iurie Roșca a subliniat că aproape toate țările și conducerea lor se află sub controlul forțelor răului lumii, adică sînt, de fapt, coloniile globaliștilor, a oligarhiei mondiale, a plutocrației planetare sau a corporatocrației.

"Am enumerat intenționat aceste sinonime pentru o mai bună înțelegere a esenței acestor forțe. Pentru prima dată în istoria omenirii, un grup restrîns de oameni (sau, mai bine zis, neoameni, forțe cu adevărat demonice!) a reușit să stabilească controlul asupra mai multor resurse și structuri la nivel global. Anume aceste clanuri de bancheri controlează finanțele lumii, mass-media dominantă, organizațiile internaționale (ONU, OMS, NATO, UE, FMI, OMC etc.), Big Tech (cele mai noi tehnologii), Big Pharma (megacorporații farmaceutice), precum și conducerea aproape a tuturor țărilor lumii. Deținînd o putere atît de excepțională, controlînd banii, politica și mass-media, acești magnați precum Bill Gates, Rockefellers, Rothschilds și Soros au devenit stăpînii lumii, stăpînii țărilor noastre și destinelor noastre. Ei au cîștigat deja războiul cognitiv și anume ei sînt cei care formează imaginea lumii pentru întreaga omenire", a subliniat analistul și publicistul.


În opinia sa, putem spune cu încredere că în noile condiții istorice, "geopolitica coronavirusului" ne-a schimbat complet înțelegerea realităților politice internaționale și naționale și este vorba despre un grup criminal internațional extrateritorial care a uzurpat de fapt puterea asupra popoarelor și statelor.
"În acest context, marea majoritate a țărilor au devenit colonii ale acestor forțe. Fără a înțelege această stare de lucruri, noi nu avem nicio șansă de a analiza matur evenimentele care au loc în Republica Moldova, în special", a spus Iurie Roșca.

El a menționat că, în lumina noilor realități care au lovit omenirea sub un pretext medical plauzibil, în Moldova nu există diferențe semnificative între partidele politice, deoarece toate au adoptat ordinea de zi a globaliștilor, toți au devenit „mascați”, toți cer vaccinarea etc.

"Toți respectă cu sfințenie atitudinea politică corectă față de FMI (acumularea datoriei externe ei o văd ca o stare normală a lucrurilor), controlul asupra Băncii Naționale din exterior ei consideră ca fiind normal; regimul de "comerț liber", adică colonialismul economic — ca ceva natural; urmarea oarbă a instrucțiunilor OMS — ca o necesitate de a se conforma normelor internaționale; atitudinea tolerantă față de proiecte cum ar fi "Planificarea Familială" (uciderea în masă a copiilor nenăscuți în uterul mamei, așa-numitele avorturi), față de "minoritățile sexuale" (adică sodomiți și perverși), accesul la finanțare externă pentru ONG-uri, presă, și secte religioase etc. ei o văd în același spirit — ca o stare normală a lucrurilor. Și absolut toată lumea împinge Biserica noastră la marginea societății, de la interzicerea studierii Cuvîntului lui Dumnezeu în școală pînă la persecuția în legătură cu isteria covid", a subliniat Iurie Roșca.

"Și nici unul dintre ei nu înțelege că este vorba despre un genocid global și despre grăbirea sosirii antihristului. Ei nu înțeleg semnificațiile evenimentelor care au loc de natură biblică, la o scară fără precedent. Planul globaliștilor are, de fapt, doar două sarcini principale: depopularea și controlul total asupra supraviețuitorilor. Aceasta înseamnă reducerea populației lumii cu 6 miliarde și înrobirea tuturor supraviețuitorilor în regimul unei tehno-dictaturi sau tehnocrații", a spus analistul și publicistul.

"Îmi pare foarte rău, dar nu numai țări precum Moldova sînt state înrobite, colonizate. Rusia, la fel ca și China și Statele Unite, de asemenea, este un stat capturat controlat din exterior. Și toată confuzia din mintea noastră, care nu ne permite să clarificăm profund și exact ce se întîmplă, are legătură nu în ultimul rînd cu faptul că între partidele din fiecare țară, precum și între diferite state persistă contradicții, confruntări sau concurență. Dar aceste neînțelegeri și-au pierdut toată însemnătatea în noile condiții istorice", a spus Iurie Roșca.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав