X 
Eurovision stiri: 493
Transnistria stiri: 1305

ANSA solicită vămii să intensifice controalele la graniță cu Ucraina

21 mai. 2018,, 14:11   Societate
3732 0

În contextul apariției focarelor de pestă porcina în sudul țării, ANSA solicită vămii să intensifice controalele la graniță cu Ucraina.

Biroul Vamal Sud în comun cu Postul de control sanitar-veterinar și fitosanitar Giurgiulesti, dar și factorii de decizie din cadrul Aparatului Central al Serviciului Vamal au fost atneționați despre necesitatea de a intensifica controlul vamal cu neadmiterea întroducerei pe teritoriul Republicii Moldova prin intermediul persoanelor fizice a produselor din carne.

Decizia vine în urma apariției focarelor de pestă porcina în sudul țării.

Potrivit ANSA, șefilor de post frontieră cu Ucraina le-a fost solicitat să dea dovadă de mai multă responsabilitate şi mobilizare, să informeze cetățenii ce traversează frontiera moldo-ucraineneana despre restricțiile impuse.

Ca urmare s-au inspectat 4 posturi vamale cu Ucraina în vederea aplicarii restricțiilor introducerei a produselor din carne,informarea calatorilor despre espre consecințele răspîndirii virusului, confiscarea și denaturarea produselor, ridicarea din tomberoane de catre inspectorii DRSA a produselor confiscate și distrugerea lor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?