COVID-19 : VACCINAȚI 1 004 668  INFECTAȚI 400 556 (+3971)   TRATAȚI 369 770     DECESE 10 501(+13)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 543
Coronavirus stiri: 7924

Anchetă la Spitalul Ministerului Sănătății, după ce într-o încăpere au fost găsite medicamente

10 noi. 2021,, 16:15   Societate
6220 0

O anchetă internă a fost pornită la Spitalului Clinic al Ministerului Sănătății, după ce într-o încăpere din cadrul instituției medicale au fost descoperite mai multe medicamente și echipamente medicale. Pentru că nimeni nu cunoaște de ce și cum medicamentele au ajuns acolo, reprezentanții spitalului spun că fac investigații pentru a afla mai multe detalii, scrie Ziarul de Gardă.

Într-un comentariu pentru sursa citată, directorul Spitalului Clinic al Ministerului Sănătății (MS), Igor Curov, a spus că într-adevăr într-o încăpere din cadrul spitalului au fost depistate mai multe medicamente și echipamente medicale, iar întrucît nu se cunoaște în ce circumstanțe au ajuns medicamente acolo șeful instituției medicale ne-a comunicat că, la propunerea sa, a fost constituită o comisiei care a inițiat o anchetă internă pentru a stabili proveniența și beneficiarii medicamentelor și consumabilelor, transmite Noi.md cu referire la agora.md.

Directorul instituției medicale susține că la două săptămîni de la inițiere, ancheta încă nu are o finalitate, întrucît mai mulți membri ai Comisiei de anchetă s-au infectat cu COVID-19 și sînt în concediu medical.

Solicitat de Ziarul de Gardă vice-directorul instituției, Vasile Parasca, ne-a declarat că depozitul de medicamente a fost descoperit de către autorități în luna octombrie. Potrivit doctorului, medicamentele găsite acolo sînt cele mai des utilizate în instituție, iar valoarea totală a acestora se ridică la aproximativ 100 000 de lei.

4

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X