X 
Arşiţa stiri: 185
Jocurile Olimpice stiri: 141
Transnistria stiri: 1412

Anchetă în cazul scandalului cu implicarea unor polițiști de patrulare în acțiuni de hărțuire a unor șoferi

21 iun. 14:52   Societate
3841 0

  Inspectoratul General al Poliției confirmă că a primit o petiție despre existența unui grup de Telegram, în care polițiștii de patrulare discută și fac planuri privind modul în care ar trebui să „pedepsească” și să „pună la respect” anumiți șoferi în trafic și a fost pornită o anchetă.

  „Persoana care a făcut publice aceste informații a fost anterior implicată într-o faptă infracțională, pentru ultragierea unui polițist și din a fost pornit un dosar penal în acest sens”, a declarat, pentru unimedia, șefa secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco.

  „Am primit și noi o asemenea petiție. Direcția Inspectare Efectiv a IGP, în comun cu SPIA și Procuratura examinează această informație. Din investigațiile făcute pînă la moment nu a fost identificat un asemenea chat pe Telegram. Mai mult, poliția nu folosește pentru comunicare internă acest canal.

  Precizăm că persoana care a făcut publice aceste informații a fost anterior implicată într-o faptă infracțională, pentru ultragierea unui polițist și din cîte cunoaștem, a fost pornit un dosar penal în acest sens”, a declarat șefa secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco.

  Pe masa președintei Maiei Sandu a ajuns o notă informativă despre existența unui grup de Telegram, în care polițiștii de patrulare discută și fac planuri privind modul în care ar trebui să „pedepsească” anumiți șoferi în trafic. „Toți cu ochii pe individ trebuie la fiecare moment posibil - penetrat... Colegi, pi**rul nu trebuie lăsat, mînă de mînă și f**ut...Acesta este al doilea v**list care trebuie c**cit”, sînt doar cîteva dintre secvențele din discuțiile care ar aparține oamenilor legii.


  5
  0
  2
  1
  2

  Adăuga comentariu

  500

  Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

  La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
  CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав