COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Anatolie Golea pleacă de la Serviciul de Protecție și Pază de Stat

Anatolie Golea pleacă de la Serviciul de Protecție și Pază de Stat

Director interimar al Serviciului de Protecție și Pază de Stat (SPPS), Anatolie Golea, și-a anunțat demisia din funcție, după ce președintele Igor Dodon a numit un nou șef al SPPS.

Golea spune că „orice început are un sfîrşit şi orice sfîrşit are un nou început”, astfel a venit timpul cînd trebuie să-și ia rămas bun de la familia SPPS.

„A fost o onoare pentru mine să stau în fruntea acestei echipe dedicate şi profesioniste. Au fost aproape 3 ani în care am avut de toate – provocări, urcuşuri şi coborîşuri, dar de fiecare dată am demonstrat că sîntem o forţă, un tot întreg. Am ferma convingere că las în urma mea o echipă inteligentă, puternică şi consolidată, capabilă să facă faţă tuturor provocărilor. Vreau să vă mulţumesc încă o dată pentru munca depusă şi aportul adus la creşterea şi dezvoltarea Serviciului de Protecţie şi Pază de Stat. Vă urez noi aspiraţii şi succese în tot ceea ce faceţi şi vă îndemn să continuaţi cu aceiaşi dăruire şi pricepere realizarea misiunilor-de asigurare a protecţiei demnitarilor de stat”, se arată în mesajul lui Golea.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load