X 

Ana Revenco a semnat o scrisoare de intenție cu Europol

10 mar. 17:30   Societate
1769 0

Ministrul Afacerilor Interne, Ana Revenco a avut o întrevedere oficială la Bruxelles, cu Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană.

Oficialii au evaluat în comun tabloul de securitate extrem de volatil și au analizat modalitățile de intensificare a nivelului de informare al autorităților din Bruxelles, cu privire la situația din regiune.

La fel, omologii au abordat subiecte de actualitate, printre care consolidarea rezilienței Republicii Moldova și starea de securitatea din regiune și perspectivele și prioritățile de cooperare cu statele membre ale Uniunii Europene.

Amintim că ministrul de interne se află la Bruxelles pentru a participa la cea de-a cincea ședință a Hubul de Securitate al Uniunii Europene pentru securitatea internă și managementul frontierelor Republicii Moldova (Hubul de Securitate).

Tot astăzi, Ana Revenco a semnat și o scrisoare de intenție cu Europol, pentru a îmbunătăți cooperarea dintre structura europeană și sistemul afacerilor interne din țara noastră, inclusiv prin pilotarea tehnologiilor inovatoare implementate de Europol.

1
0
0
0
10

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий