Criza energetică stiri: 1715
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Amintiri din copilărie: ”Abia cu timpul mi-am dat seama că Zîna cea bună este MAMA MEA!”

23 dec. 2021,, 12:00   Societate
2959 0

Anul Nou este o sărbătoare magică cînd se întîmplă cele mai incredibile minuni la care poate visa un copil care îi scrie o scrisoare lui Moș Crăciun.

Acest lucru este confirmat de povestea primului participant la concursul „Amintiri din copilărie” inițiată de portalul de știri Noi.md împreună cu postul de radio Hit FM.

”Pentru toți copiii Anul Nou înseamnă cadouri sub brad, minuni, zăpadă. În copilărie, mulți copii cred în Moș Crăciun, zîne și alte personaje de poveste. Eu nu am fost o excepție.

Începînd cu 20 decembrie, în cutia mea poștală veneau scrisori cu însărcinări și cîte un mic dar delicios. Eu credeam că "Zîna cea bună" vine la mine. Așteptam cu nerăbdare dimineața să găsesc o nouă însărcinare, să o finalizez și să primesc o recompensă pentru asta. Abia cu timpul mi-am dat seama că Zîna cea bună este MAMA MEA!”, ne-a scris Irina Condrea.

Reamintim că Noi.md împreună cu Hit FM, a lansat un concurs iernatic în care te îndeamnă să ne povestești cele mai colorate amintiri din copilărie legate de sărbătorile de anul nou.


La data de 14 ianuarie atît Noi.md, cît și Hit FM va face publică lista cîștigătorilor - 20 în total.

10 cele mai apreciate istorii publicate pe Noi.md vor fi răsplătiți cu un beauty box de la Viorica Cosmetic.

10 vor primi cadouri de la Hit FM.

Condițiile concursului le poți afla pe următorul link: noi.md/md/societate/noi-md-si-hit-fm-te-provoaca-sa-iti-scoti-amintirile-din-copilarie-de-la-naftalina-iar-noi-te-premiem

Toate istoriile pot fi citite aici.

16
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?