Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Amenzi de 16 mii de lei pentru vînători. Ce încălcări au admis

13 dec. 2021,, 17:30   Societate
2078

În ultimele zile, inspectorii de mediu au depistat mai mulți vînători care au încălcat regulile de vînătoare și au împărțit amenzi în sumă de 16 mii de lei. Abaterile au fost depistate în razii efectuate în raioanele Rîșcani, Telenești, Călărași, Strășeni, Orhei și mun. Chișinău.

Potrivit Inspectoratului pentru Protecția Mediului, o persoană care se afla la vînătoarea de fazani pe terenurile satului Hiliuți, raionul Rîșcani, a fost depistată cu carnet de vînător pe numele altei persoane și a fost sancționată cu 3 mii de lei, iar în calitate de corp delict i-a fost ridicată arma de vînătoare și carnetul de vînător, care nu-i aparținea, transmite Noi.md cu referire la ecopresa.md.

Alte 12 persoane, membre ale Societății Vînătorilor și Pescarilor din Moldova, care au admis diverse încălcări a prevederilor legale cu privire la tehnica securității la vînătoare, a modului de gestionare, folosire și protecție a Fondului cinegetic, au fost sancționate cu amenzi în sumă totală de 13 mii de lei.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав