COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ambasadorul SUA a transmis un mesaj de felicitare pentru moldoveni

Ambasadorul american Dereck J. Hogan a adresat urări în limba romînă cetăţenilor Republicii Moldova cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Cu această ocazie, diplomatul american a enumerat mai multe acţiuni pe care le-au întreprins Statele Unite în favoarea cetăţenilor Republicii Moldova în anul 2019, scrie Noi.md cu referire la cotidianul.md.

Printre altele, el s-a referit la suportul pe care ambasada SUA l-a acordat agricultorilor moldoveni, oportunitatea pentru 100 de moldoveni de a studia în SUA prin intermediul programelor de schimb şi educaţioanale ale SUA, sau deschiderea în Moldova a unei noi staţii de salvatori şi pompieri, la Taraclia, proiect ce a costat peste 400 mii de dolari.

„Vom continua să consolidăm parteneriatul dintre SUA şi Moldova. Anul care vine îmi va oferi mie şi familiei mele posibilitatea de a vizita şi alte localităţi din Moldova şi să învăţ de la voi mai multe despre istoria, cultura şi tradiţiile voastre. Suntem binecuvîntaţi să petrecem aceste sărbători în Republica Moldova. Vă dorim multă sănătate, pace şi prosperitate. La mulţi ani!”, și-a încheiat Dereck Hogan mesajul.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load