TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ambasadorul Republicii Coreea a prezentat copiile scrisorilor de acreditare

Dezvoltarea relaţiilor bilaterale în diverse domenii, cooperarea în cadrul organizațiilor internaționale, intensificarea cooperării comercial-economice și extinderea cadrului juridic au fost discutate de către secretarul de stat Dinu Toderașcu cu noul ambasador al Republicii Coreea în Republica Moldova, cu sediul la Kiev, Ki-chang Kwon, cu ocazia prezentării copiilor scrisorilor de acreditare, scrie Noi.md.

Cei doi oficiali au abordat subiecte ce ţin de stadiul actual şi perspectivele dezvoltării relaţiilor moldo-coreene, inclusiv în domeniul comercial-economic, un accent aparte fiind atribuit extinderii cadrului juridic bilateral, îndeosebi sub aspect comercial și investițional. O atenție a aparte a fost acordată asistenței tehnice și financiare oferite de Republica Coreea țării noastre.

Pe lîngă aspectele bilaterale, cei doi demnitari au avut un schimb de opinii cu privire la evoluţiile politice şi de securitate din regiune şi au exprimat interesul comun pentru menţinerea unui dialog constant la nivelul organismelor regionale şi internaţionale.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load