X 
Puterea stiri: 7333
Criza energetică stiri: 1085

Ambasadorul Japoniei a reprezentat Moldova la un prestigios turneu de dans

16 aug. 08:48   Societate
1600 0

Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Japoniei în Moldova, Yoshihiro Katayama, a reprezentat într-o manieră demnă Moldova la un prestigios turneu internațional de dans.

Împreună cu partenera sa de dans Irina Brînzari, a ocupat locul 10 din 97 în semifinala German Open la categoria Senior IV Standard, devenind singura pereche de dansatori din Moldova la această categorie, relatează point.

German Open se desfășoară de zeci de ani și este un eveniment important și unul dintre cele mai prestigioase turnee din lume la dans standard și latino-american.

Yoshihiro Katayama a declarat recent într-un interviu că dansul sportiv este principalul său hobby. Face acest sport din 2004, cînd a devenit ambasadorul Japoniei în Ucraina și, prin cumul, în Moldova. Domnul Katayama este membru al clubului „Codreanca”, este membru al Federației de Dans Sportiv din Moldova și va reprezenta republica la competiții internaționale, alături de Irina Brînzari.

„Dansul sportiv este hobby-ul meu, care îmi permite să mă dezvolt și să mă perfecționez. Mă bucur că sînt ambasadorul Japoniei în Moldova, unde există o tradiție bogată și o adevărată cultură a dansului. Sper că alături de partenera mea Irina Brînzari voi putea continua performanța după finalizarea misiunii diplomatice la Chișinău”, a spus diplomatul.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав