Arşiţa stiri: 153
Jocurile Olimpice stiri: 128
Transnistria stiri: 1411

Ambasada țării noastre în Israel vine cu o informație importantă pentru moldoveni

12 iun. 16:29   Societate
16342 0

Ambasada Republicii Moldova în Israel a venit cu o informație importantă pentru cetățenii moldoveni, aflați în acest stat temporar sau permanent, notează Noi.md.

Astfel, începînd cu 17 iunie 2024 și pînă în data de 5 iulie 2024 în Statul Israel se va afla misiunea Agenției Servicii Publice, care va desfășura o activitate amplă de documentare a cetățenilor, oferind servicii consulare fără programare prealabilă.

Printre serviciile consulare acordate vor fi:

- pașapoarte și buletine de identitate;

- acte de stare civilă (transcrierea certificatelor de naștere, de căsătorie, etc).


Cetățenii care au confirmate programări prealabile cu trei luni înainte pentru serviciile de documentare cu pașaport, buletin de identitate și servicii de acte de stare civilă sînt așteptați pentru a beneficia de aceste servicii în perioada menționată.

De asemenea, cetățenii care nu au reușit să obțină o programare prealabilă și nu s-au programat pînă în prezent pot beneficia necondiționat de serviciile consulare de documentare cu acte de identitate și acte de stare civilă în aceeleași termene.

Cetățenii Republicii Moldova pot obține precizări și informații suplimentare în legătură cu această misiune specială de documentare cu acte de identitate și cu acte de stare civilă la numărul de telefon al ambasadei 0527789772.

6
0
1
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?