Criza energetică stiri: 774
Preşedintele stiri: 3231
Puterea stiri: 7218
Obiectiv european stiri: 292

Ambasada Federației Ruse le-a mulțumit cetățenilor Republicii Moldova pentru solidaritate şi pentru că nu au rămas indiferenți

19 oct. 2018,, 11:30   Societate
1918

Ambasada Federației Ruse în Moldova i-a mulțumit poporului prieten al Moldovei, pentru că cetăţenii nu au rămas indiferenți, pentru solidaritate și sinceră compasiune, transmite Noi.md.

De remarcat că în ziua de 18 octombrie, locuitorii Chișinăului au depus flori și au aprins lumînări în faţa clădirii Ambasadei Ruse din Moldova, comemorînd amintirea celor uciși în tragedia teribilă de la Institutul Politehnic din Kerci.

În ajun seara, zeci de tineri, activiștii ai aripii de tineret a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova "Garda Tînără" s-au adunat în faţa clădirii Ambasadei Rusiei la Chișinău.

În faţa celor adunaţi a ţinut o cuvîntare ambasadorul Federației Ruse, Oleg Vasneţov. Dlui a mulţumit publicului pentru că împărtășesc cu Rusia durerea și pierderile de vieţi omeneşti.

Tinerii au povestit că au auzit cu mare regret veştile din Crimeea și nu au putut rămîne indiferenți față de moartea a 20 de persoane, majoritatea dintre care sînt studenți la fel ca ei. Tinerii au depus flori și lumînări aprinse lîngă zidul Ambasadei, formînd cuvîntul "Kerci". Ei şi-au arătat speranța că vor putea fi alături de poporul rus nu numai în clipe grele, ci și la bucurii

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав