TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Alte trei gravide, infectate cu COVID-19

Încă trei gravide au fost confirmate cu COVID-19. În total, la Maternitatea nr. 2 din capitală, sînt internate șase femei însărcinate, care au noul tip de coronavirus. Ministra sănătății, muncii și protecției sociale, Viorica Dumbrăveanu, a declarat că trei paciente sînt de gravitate medie, iar în cazul a altor trei starea de sănătate este satisfăcătoare, transmite IPN.

Viorica Dumbrăveanu a menționat că în stare gravă sînt 26 de pacienți, din cei 125, care sînt la tratament la Spitalul de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă”. La Spitalul Clinic Republican, din cei 15 pacienți cu COVID-19, 11 înregistrează evoluție gravă.

Pînă acum, în Republica Moldova au fost confirmate 353 de cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus. 73 sînt de import. Alte 280 de cazuri sînt cu transmitere locală.

La nivel mondial, pînă pe 1 aprilie au fost raportate 859 de mii de cazuri de COVID-19 și peste 42 de mii de decese, cele mai multe fiind în Europa. În Republica Moldova virusul a provocat patru decese, inclusiv unul în regiunea transnistreană.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load