COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Alte cinci persoane au murit din cauza COVID-19

Alte cinci persoane au murit din cauza COVID-19

Alți cinci oameni au decedat din cauza complicațiilor provocate de noul coronavirus. Astfel, bilanțul celor care au pierdut lupta cu boala ajunge la 190.

În primul caz, este vorba despre un bărbat de 38 ani, din mun. Bălți, internat în stare gravă cu diagnoza pneumonie, la Institutul de Medicină Urgentă, la data de 12 mai.

A murit și un bărbat de 79 ani, din mun. Chișinău, transferat de la Centrul COVID-19 la Spitalul clinic municipal “Arhanghel Mihail”, la data de 5 mai. Acesta mai suferea de cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială, encefalopatie discirculatorie mixta, demență senilă.


Și la Ocnița s-a înregistrat un deces. Este vorba despre o femeie de 55 ani, care a fost internată în stare gravă la Institutul Oncologic, la data de 5 mai. Aceasta mai avea proces oncologic hematologic avansat cu asocierea infecției COVID-19.

La Spitalul Clinic Republican a murit un bărbat de 55 ani, din raionul Soroca. Acesta a fost internat la data de 1 mai, sufeinr și de hipertensiune arterială, insuficiență hepatică cu predominarea sindromului citolitic, colestatic, obezitate morbidă.

Iar la Slobozia a decedat un bărbat de 52 ani, care suferea de diabet zaharat, cancer pulmonar, efecte post-tuberculoză.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load