COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 836 013 INFECTAȚI 319 614(+1370)   TRATAȚI 299 214     DECESE 7309(+36)  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2951
Puterea stiri: 6743

Alexandru Slusari și-a expus părerea despre cazul Morari-Platon

15 sep. 09:37   Societate
3260 3

Ex-deputatul Platformei DA, Alexandru Slusari, nu exclude că în următoarea perioadă ar putea exista atacuri din afara țării asupra televiziunilor care au luptat cu regimul oligarhic în ultimii ani, transmite Noi.md cu referire la jurnal.md.

Mai mult decît atît, potrivit lui Slusari, TV8 s-a discreditat singur și îi va fi foarte greu să recîștige încrederea oamenilor.

„Eu admit totalmente că poate urma efectul domino, poate urma un astfel de atac, mai ales dacă este efectuat de serviciile speciale din afara țării.

Poate fi un astfel de atac pentru a discredita și alte televiziuni care au avut întotdeauna o poziție anti-oligarhică. În această situație nu trebuie să trecem liniile roșii și să nu punem toți jurnaliștii într-o oală.

Noi trebuie să înțelegem că acest post de televiziune s-a discreditat singur și va fi foarte greu să-și restabilească încrederea”, a spus Slusari în cadrul emisiunii „Trigger” de la Jurnal TV.


0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽