X 
Incendii stiri: 685
Cazul Șor stiri: 580
Preşedintele stiri: 3725

Alertă la un liceu din capitală - a luat foc cabinetul de chimie!

17 mai. 11:29   Societate
2093 0

În dimineața zilei de 17 mai, pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au fost alertați conform numărului sporit de intervenție în urma unui incendiu, care s-a produs în incinta Liceului "Ion Luca Caragiale" de pe strada Miron Costin, 19/7, din municipiul Chișinău.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 10:08 minute. Potrivit informațiilor înregistrate, arderea a izbucnit în cabinetul de chimie de la etajul II al instituției de învățămînt.

La fața locului, în cel mai scurt timp au ajuns pompierii IGSU, care au stabilit că focul a afectat parțial o suprafață mică a сabinetului de chimie.

Nivelul sporit de intervenție nu s-a confirmat, datorită intervenției prompte a pompierilor arderea nu a obținut răspîndire.

Salvatorii IGSU au reușit lichidarea flăcărilor în scurt timp. În urma producerii incendiului nicio persoană nu a avut de suferit.


Elevii și personalul liceului s-au evacuat de unii singuri. Viața acestora este în afară oricărui pericol.

În urma incendiului, focul a afectat mai multe bunuri materiale din interiorul biroului. Cauza și circumstanțele cazului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști, precizează IGSU.

0
0
1
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?