COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Alertă de călătorie în Turkmenistan, Uzbekistan și Armenia

Autoritățile uzbece au prelungit perioada de carantină pînă la 31 septembrie, cu păstrarea restricțiilor de intrare și tranzitare a teritoriului Uzbekistanului de către cetățenii străini.

Reluarea activității punctelor de trecere a frontierei de stat cu țările vecine va fi examinată în funcție de evoluțiile pandemiei COVID-19, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Ambasadei Republicii Moldova în Ucraina, Turkmenistan, Uzbekistan și Armenia.

Totodată, în legătură cu situația epidemiologică din Turkmenistan și a prevenirii răspîndirii noului tip de coronavirus, au fost prelungite restricțiile de trecere a frontierei de stat pentru cetățenii străini pînă la 30 septembrie, anul curent.

Și autoritățile armene au prelungit starea de urgență pînă la 11 septembrie 2020. Aceasta prevede aplicarea restricțiilor la intrarea și tranzitarea teritoriului Republicii Armenia pentru cetățenii străini, în vederea sporirii măsurilor de prevenire a răspîndirii COVID-19.

În cazul apariției unor situații problematice persoanele pot apela la serviciul consular al Ambasadei Republicii Moldova: 380-44-521-22-79 sau email: kiev@mfa.gov.md. În cazuri excepționale se va apela linia telefonică de urgență a Ambasadei: 389 68 384 2016, activă 24/7, inclusiv Whatsaap și Viber.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load