Cazul Șor stiri: 594

Alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău sediul Buiucani

10 iun. 2022,, 10:14   Societate
2681 0

Cîteva mașini ale poliției, dar și un echipaj al pompierilor au fost văzute în fața Judecătoriei Chișinău sediul Buiucani. Potrivit martorilor, ar fi vorba despre o alertă cu bombă.

Contactată de Noi.md, purtătoarea de cuvânt, IGSU, Liliana Pușcaș, a declarat că ar fi vorba despre o alertă, dar nu cunoaște mai multe detalii.

Purtătoaea de cuvînt a poliției capitalei, Natalia Stati, a declarat pentru Noi.md că „în jurul orei 09:28 minute, Inspectoratul de Poliție Buiucani, a fost sesizat prin intermediul serviciului unic 112, precum că în Incinta Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, este amplasat un obiect exploxibil. Apelul fiind făcut de un bărbat. La fața locului imediat au reacționat și s-au deplasat toate serviciile specializate.

Forțele de ordine imediat au încercuit zona și evacuat toți angajații și cetățenii care la moment se aflau în incinta clădirii”.

La fel, la fața locului au fost solicitați angajații secției tehnico-explozibile pentru a verifica clădirea. La moment toate serviciile specializate activează la fața locului.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?