COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 539 104   INFECTAȚI 258 484(+119)   TRATAȚI 251 347     DECESE 6240(+4)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2819
Puterea stiri: 6418
Coronavirus stiri: 7296

”Alegerile se vor termina, iar noi oricum va trebui să trăim cu toții împreună". Opinie

2 iun. 17:20   Societate
1460 2

Expertul independent, fostul viceprim-ministru, fostul ministru al Economiei Republicii Moldova, Alexandr Muravschi, s-a adresat politicienilor moldoveni care au intrat activ în cursa electorală, relatează eNews.

Potrivit lui Muravschi, este timpul ca concurenții electorali să ofere ceva concret, "plăcut urechilor și minții noastre, dar fără a trece la niverul de ficțiune neștiințifică". Deocamdată alegătorii văd doar instigare la ură și isterie în societate.

"Dragi politicieni, care au început lupta pentru voturile noastre. Deocamdată, toate sloganurile dvs. sînt orientate doar spre provocarea la isterie și ură în societate. Unii promit de dimineață pînă seara să organizeze o curățire în masă a funcționarilor publici și să pună la închisoare jumătate din țară sub pretextul luptei nobile împotriva corupției, alții au de gînd doar să fluture pumnii, deschizînd calea spre bine, alții se tem de sosirea occidentalilor răi și de transformarea tuturor în sclavi. Nu, există cu desigur voci care înaintează cîteva propuneri concrete care vizează dezvoltarea țării, dar acestea sînt puține și se îneacă în urletul urii reciproce.

Deci, poate ajunge? Poate începeți să propuneți ceva concret, plăcut urechilor și minții noastre, dar fără a trece la ficțiune neștiințifică? Desigur, pentru a face acest lucru, trebuie să încărcați materia cenușie și să aflați problemele reale ale societății.

Mai pe scurt, gîndiți-vă la umila mea rugăminte. La urma urmei, eu sînt astăzi Maiestatea Sa Electorul!


Și cel mai important, gîndiți-vă că alegerile se vor termina, iar noi oricum va trebui să trăim împreună", a scris Alexandr Muravschi în postarea sa pe rețeaua de socializare.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce activități ai vrea să practice copiii în timpul vacanței?
🔽🔽