COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Alegătorii din Hîncești, îndemnați să verifice listele electorale

Alegătorii din Hîncești, îndemnați să verifice listele electorale

Comisia Electorală Centrală informează că listele electorale pentru alegerile parlamentare noi din circumscripția electorală uninominală nr. 38, mun. Hîncești au fost transmise birourilor electorale ale secțiilor de votare.

În baza informației din Registrul de Stat al Alegătorilor, lista electorală de bază include toţi cetăţenii cu drept de vot care domiciliază ori îşi au reşedinţa pe teritoriul unei secţii de votare. Pentru cele 44 de secții de votare constituite, numărul de alegatori cu drept de vot incluși în liste este de 61.571, relatează Noi.md.

Potrivit legislaţiei electorale, alegătorul se poate adresa la biroul electoral al secției de votare, ce corespunde domiciliului sau reședinței sale, pentru a solicita, în baza documentelor doveditoare, includerea sau excluderea din listă, corectarea erorilor comise la înscrierea datelor despre sine ori despre alţi alegători.


CEC reamintește că pînă pe data de 14 martie, inclusiv, alegătorii pot verifica corectitudinea întocmirii listelor electorale atît în localurile secţiilor de votare, cît şi online, accesînd pagina web oficială a Comisiei www.cec.md sau pe paginawww.verifica.cec.md.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load