COVID-19 : VACCINAȚI 1 006 241  INFECTAȚI 412 231 (+2834)   TRATAȚI 371 836     DECESE 10 542(+20)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 547
Coronavirus stiri: 7940

Alegătorii din Bălți sînt cumpărați cu macaroane și hrișcă

20 oct. 2021,, 07:45   Societate
2582 0

Unele forțe politice din Bălți profitând de situația economică dificilă a persoanelor mai puțin protejate social din Bălți, se ocupă cu cumpărarea directă a voturilor, oferindu-le pungi cu paste, hrișcă și alte produse alimentare, împreună cu materiale electorale al unuia dintre candidații la funcția de primar al capitalei de nord a Republicii Moldova.

Despre aceasta a declarat bine-cunoscutul om de afaceri și politician din Bălți, Nicolae Chirilciuc, care intenționează să candideze pentru funcția de primar al capitalei de nord a Republicii Moldova în calitate de candidat independent, transmite Noi.md.

El a prezentat un videoclip cu o astfel de cumpărare a alegătorilor pe stradă, cărora li se cere votul în schimbul macaroanelor.

Nicolae Chirilciuc a spus că îi este rușine că oamenii au fost coborîți la un astfel de nivel încît își vînd voturile pentru hrișcă și paste făinoase.

"Trebuie să ai rușine. Politicienii care cumpără oameni cu mîncare ar trebui să fie trași la răspundere, iar aceste paste ar trebui să le fie duse la închisoare", a subliniat el.


0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

De ce, în opinia dumneavoastră, ar trebui să fie îngrijorate în primul rînd autoritățile din Republica Moldova?
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
 X