AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Cazul Șor stiri: 406
Criza energetică stiri: 725

Ajutoare școlare pentru copii din familiile defavorizate

29 apr. 2020,, 17:20   Societate
2076 0

Copii din familii defavorizate din 35 de unităţi administrativ-teritoriale din ţara noastră vor beneficia de rechizite şcolare, oferite de Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării în urma recepţionării unei donaţii de la o organizaţie internaţională.

O decizie în acest sens a fost aprobată miercuri de Executivul de la Chişinău, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

„În baza Memorandumului de parteneriat dintre Guvernul Republicii Moldova și Societatea Filantropică United Medical Forces ”PRO HUMANITATE” din Germania, semnat 2010, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a recepționat un lot umanitar de produse de birotică (materiale școlare, caiete, caiete de desen, carnețele de notițe).

Donația este destinată elevilor din familiile defavorizate”, indică nota informativă a proiectului de hotărîre a Guvernului.

Donația, în valoare de circa 400.000 de lei, urmează a fi repartizată în 35 de raioane şi municipii din Republica Moldova, proporțional numărului de elevi și instituții.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав