COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Aizin: „Iubesc la infinit Moldova natală și voi implementa proiecte noi”

Iubesc la infinit Moldova multinațională, țara mea natală și oamenii de aici care îmi sînt dragi, și voi continua, în limita forțelor și posibilităților, să depun toate eforturile pentru a crea, pentru a căuta investiții și proiecte noi în Moldova, în această perioadă dificilă a pandemiei!

Acest lucru a fost relatat de Mihail Aizin care s-a adresat presei, comentînd agitația, calomniile și acuzațiile deșarte pe marginea decorării lui cu Ordinului Gloriei Muncii.

„Sînt cetățean al Republicii Moldova, evreu de naționalitate, m-am născut și am crescut într-o familie de muncitori, ca și mulți alții mi-am făcut serviciul din rîndurile Armatei Sovietice, am lucrat ca strungar la o uzină, am studii tehnice secundare și superioare. În perioada destrămării URSS și a formării Moldovei independente am devenit cooperator, au muncit din greu, au participat la formarea mai multor structuri de producție și comerț, dintre care unele continue să funcționeze și acum.

În ultimii 25 de ani, am fost acționar majoritar și președinte al Consiliului de Administrație al unuia dintre primele lanțuri de retail din Moldova, compania FIDESCO, care astăzi întrunește 35 de magazine, un centru logistic, în care muncește o echipă multinațională și prietenoasă, formată din peste 2000 de persoane. Pe întreaga perioadă de activitatea acele structuri comerciale cu care sînt legat au plătit impozite de sute de milioane de lei la bugetele de diferite niveluri, iar activitățile tuturor acestor structuri, din momentul înființării lor, au fost întotdeauna de natură legală ", a spus Mihail Aizin.

El a subliniat că este la fel de receptiv la cereri și întotdeauna a ajutat din punct de vedere organizatoric și financiar orfelinatele, echipele sportive, Biserica Ortodoxă din Moldova și Congresul Evreiesc din Moldova.


Ca urmare a acestui drum destul de lung, o echipă formată din cîteva mii de persoane i-a înaintat candidatura pentru Ordinul Gloriei Muncii.

„Acum, despre ceea ce doamna Olesea Stamati și alți autori ascunși fără nume scriu și despre ceea ei nu știu. Pe parcursul întregii activități organele de stat periodic au intentat pe numele meu diverse cauze penale, ca și în cazul mai multor oameni de afaceri din Moldova (mulți, foarte mulți vor confirma acest lucru), dar niciuna dintre ele nu a ajuns în instanță . Am ajuns la punctul că în 2004 poliția a aruncat droguri în mașina mea și, pe baza acestui fapt, a deschis un dosar penal. Am fost nevoit să depun numeroase eforturi ca să-mi dovedesc nevinovăția, să-mi apăr onoarea și cinstea familiei, în care cresc 4 copii.

Iubesc la infinit Moldova multinațională, țara mea natală și oamenii de aici care îmi sînt dragi. Și voi continua, în limita forțelor și posibilităților, să depun toate eforturile pentru a crea, pentru a căuta investiții și proiecte noi în Moldova, în această perioadă dificilă a pandemiei!”, a declarat Mihail Aizin.

El i-a sfătuit pe toți răuvoitorii și criticii să studieze mai întîi faptele și dovezile și apoi să le facă publice.

„În caz contrar, îmi rezerv dreptul de a solicita organelor competente protecția onoarei și demnității mele”, a subliniat Mihail Aizin, decorat cu Ordinul Gloriei Muncii.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load