COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Aizin îi va da în judecată pe cei care răspîndesc informații false în privința sa

Omul de afaceri Mihail Aizin, decorat recent cu Ordinul Gloria Muncii, a rugat juriștii săi să întocmească o acțiune civilă cu scopul de a trage la răspundere persoanele vinovate de răspîndirea informațiilor false, ce-i lezează onoarea și demnitatea inclusiv prin compensarea prejudiciului material și moral, relatează Noi.md.

În declarația pentru presă, Mihail Aizin a menționat că începând cu data de 21.09.2020 el este supus unor acțiuni de defăimare din partea unor persoane publice, care urmăresc interese politice și a unor mijloace de informare în masa ce raspîndesc cu rea-credintă informații false privind fapte care nu sunt "rezonabil de exacte".

”Aceste informații îmi lezează onoarea și demnitatea. Avînd în vedere că libertate de exprimare nu reprezintă un drept absolut, iar mass-media nu respectă cele mai elementare obligații profesionale, Vă aduc la cunoștință că am solicitat avocaților să întocmească o acțiune civilă privind atragerea la răspundere juridică a celor ce se fac vinovați de răspândirea relatărilor false ce îmi lezează onoarea și demnitatea, inclusiv prin repararea prejudiciului material și moral”, a menționat Mihail Aizin.

E de menționat faptul că în ultimii 25 de ani el este acționar majoritar și președinte al Consiliului de administrație al uneia dintre primele rețele comerciale din Moldova - FIDESCO.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load