X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

Agenția Servicii Publice: Două birouri de înmatriculare a vehiculelor nu vor mai activa

15 mai. 16:45   Societate
3243 0

Agenția Servicii Publice (ASP) anunță că birourile de înmatriculare a vehiculelor și documentare a conducătorilor auto din or. Vulcănești și localitatea Varnița (raionul Anenii Noi) și-au încetat activitatea, notează Noi.md.

Solicitanții serviciilor de înmatriculare a vehiculelor și documentare a conducătorilor auto din or. Vulcănești și localitatea Varnița se pot adresa la următoarele subdiviziuni de competență:

-pentru solicitanții din or. Vulcănești: Secţia înmatriculare vehicule şi documentare a conducătorilor auto Cahul (str. Prospectul Republicii, 24 G);

-pentru solicitanții din localitatea Varnița și alte localități din partea stîngă a Nistrului: oficiul Anenii Noi de înmatriculare vehicule şi documentare a conducătorilor auto (sat. Ruseni (sediul S.R.L. „Transpremium Test”).

Totodată, solicitanții care au depus actele pentru obținerea unui certificat de înmatriculare sau a unui permis de conducere la subdiviziunile din or. Vulcănești sau localitatea Varnița pînă la data de 04.05.2024, le pot ridica la Secţia înmatriculare a transportului şi calificare a conducătorilor auto Cahul - pentru serviciile comandate la Vulcănești și la oficiul din or. Anenii Noi - pentru serviciile comandate în localitatea Varnița.


0
0
1
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?