X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4051

Agenția Rezerve Materiale a recepționat cea de-a patra tranșă de păcură

17 oct. 2022,, 12:58   Societate
1811 0

Agenția Rezerve Materiale (ARM) a Ministerului Afacerilor Interne a recepționat cea de-a patra tranșă de 1.600 tone păcură, din cele 14.500 tone contractate de către Agenție.

În perioada imediat următoare, vor fi recepționate încă 8.200 tone, ceea ce va permite suplinirea cantității pînă la 100% și constituie o rezervă substanțială pentru a asigura necesitățile cetățenilor pe perioada lunilor octombrie și noiembrie. Păcura va fi utilizată de către centralele de termoficare pentru producerea energiei electrice și căldurii.

Menționăm că ARM are un grafic stabilit de suplinire a rezervelor, iar la moment activitățile sunt desfășurate în ritm mai dinamic și mai rapid, decît este stabilit în grafic. Agenția Rezerve Materiale a MAI, va depune și în continuare toate eforturile necesare pentru completarea rezervelor de stat.

În acest sens, aducem mulțumiri pentru colaborare partenerilor din cadrul Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Ministerului Finanțelor, S.A. „Termoelectrica”, Î.S. „Calea Ferată din Moldova” și Serviciului Vamal.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?