Criza energetică stiri: 1714
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Agenția pentru Supraveghere Tehnică a efectuat un control la Portul Giurgiulești. Recomandările instituției

23 ian. 15:26   Societate
1669 0

Agenția pentru Supraveghere Tehnică a făcut un control de stat la Portul Giurgiulești. Astfel, în urmă acestui control, a fost emisă prescripția privind întreprinderea măsurilor de demolare a silozurilor de depozitare a șrotului.

„În cadrul controlului au fost inspectate Silozurile metalice privind respectarea normelor și legislației în construcții și urbanism, au fost verificate căile de acces privind respectarea măsurilor antiincendiare, construcțiile și sursele de alimentare cu apă în caz de incendiu și nu în ultimul rînd a fost verificată asigurarea securității la obiectele industriale periculoase – starea tehnică a cazanului și a recipientelor precum și cartea tehnică a construcțiilor, a cazanului și proiectul de execuție a Complexului de procesare a semințelor de floarea soarelui”, se mai arată într-un comunicat publicat de Agenția pentru Supraveghere Tehnică.

La data de 16 ianuarie, un rezervor cu peste o mie de tone de cereale din Portul Giurgiulești a fost cuprins de flăcări, după ce s-a prăbușit. Șase echipaje de pompieri au intervenit pentru a stinge flăcările. La doar patru zile distanță, la dată de 20 ianuarie, un alt rezervor cu resturi de floarea soarelui de la Portul Giurgiulești a fost cuprins de flăcări.

Cinci echipaje de pompieri au intervenit pentru a lichidă incendiul. Un alt incendiu la Portul Giurgiulesti a avut loc și ieri. Rezervorul nr.2 încărcat cu șrot de floarea soarelui a luat foc.

0
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?