X 
Arşiţa stiri: 151
Jocurile Olimpice stiri: 122
Transnistria stiri: 1453

Agenția pentru Eficiența Energetică are un nou director

1 feb. 2023,, 12:59   Societate
1895 0

Ion Muntean este noul director al Agenției pentru Eficiența Energetică. Acesta a fost prezentat astăzi angajaților de către Secretarul de Stat în domeniul energeticii, Constantin Borosan. Anunțul a fost făcut de ministrul Infrastructurii și vicepremierul Andrei Spînu.

„Îi urez succes domnului Muntean în consolidarea capacității instituției și promovarea politicilor de eficiență energetică. La acest capitol, Moldova este abia la început de drum, avem nevoie de oameni care să promoveze eficiența energetică și consumul rezonabil”, a menționat Spînu, transmite jurnal.

Ion Muntean deține titlu de doctor în managementul energetic și activează în calitate de lector universitar la Facultatea de Energetică și Inginerie Electrică a Universității Tehnice din Moldova. La fel, directorul AEE, este certificat de către Camera de Comerț și Industrie din Potsdam, Germania în calitate de Manager Energetic European și a absolvit numeroase cursuri de formare profesională și perfecționare în domeniul eficienței energetice și energiei regenerabile atît în țară, cît și peste hotare.

0
1
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?