COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 929 781   INFECTAȚI 361 828(+712)   TRATAȚI 345 226      DECESE 9022(+37)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3013

Agenția de Investiții are un nou director general

6 oct. 15:58   Societate
1355 0

Stelian Manic a fost numit director general al Agenției de Investiții începînd cu 7 octombrie. Decizia a fost aprobată la ședința Guvernului de miercuri, transmite Noi.md cu referire la agora.md.

Noul șef al Agenției de Investiții are studii în domeniul macroeconomiei, administrare și managenemnt, dezvoltare regională sustenabilă, marcheting.

Este doctor în științe geografice. Are atît cunoștințe științifice, fiind cercetător în cadrul Centrului de studiere a probelemelor pieții și Alianței pentru microfinanțare din Moldova, cît și în domeniul academic. Manic a ocupat un șir de funcții manageriale în universități din Australia și Moldova.

„Trebuie să fortificăm Agenția de Investiții, care este în primul rînd desore atragerea investitorilor calitativi care crează locuri de muncă în Moldova și care crează pentru întreprinderile mici și mijlocii o rețea valorică. Rog să vă concentrați pe acest lucru și nu doar pe evenimente frumoase cum s-a întîmplat de multe ori pînă acum”, a spus prim-ministra Natalia Gavrilița.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X