X 

Afaceri clandestină, deconspirată de oamenii legii

26 ian. 2022,, 13:00   Societate
2488 0

În cadrul acțiunilor polițienești întreprinse în vederea prevenii şi combaterii a traficului ilicit de mărfuri, precum şi contrafacerea băuturilor alcoolice pe teritoriul capitalei, Ofițerii Secției Investigații Complexe a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au deconspirat activitatea unui bărbat în vîrstă de 60 de ani, locuitor al capitalei, privind comercializarea băuturilor alcoolice.

Acesta își desfășura activitatea într-o încăpere pe care a amenajat-o sub formă de cafenea, la solicitarea angajaților poliției de a prezenta acte permisibile pentru desfăşurarea activităţii de întreprinzător, bărbatul nu a putut să le prezinte.

Totodată forțele de ordine au stabilit că bărbatul producea și comercializa băuturile alcoolice în condiții anti sanitare ce pun în pericol viaţa şi sănătatea cetăţenilor

În rezultatul măsurilor petrecute de polițiști au fost ridicate 75 de sticle cu volumul de 0,5, în asortiment, îmbuteliate fără acte de proveniență și de o calitate dubioasă.

Valoarea estimativă a produselor alcoolice depistate constituie 15 000 lei.


Băuturile depistate de forțele de ordine au fost ridicate şi remise la expertiză. În dependență de rezultate expertizei, bărbatul va fi sancționat conform legislației în vigoare.

În acest context, Poliția vă recomandă să procurați băuturi alcoolice numai din locuri autorizate, pentru a nu vă pune în pericol sănătatea sau chiar și viața.0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?