COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Adriana Bețișor confirmă că a plecat din Republica Moldova. Motivul

Adriana Bețișor confirmă că a plecat din Republica Moldova. Motivul

Adriana Bețișor a confirmat că se află în afara țării. Dînsa spune că a mers în concediu și că revine la finele săptămînii.

În ceea ce privește acuzațiile aduse acesteia de mai multe judecătoare, Adriana Bețișor a spus, într-un mesaj: „Sînt organele Procuraturii care urmează să investigheze cele invocate”.

Amintim că deputatul Sergiu Litvinenco a scris ieri că urmează să depună o sesizare la Consiliul Superior al Procurorilor în privința Adrianei Bețișor. Asta după ce recent a primit o scrisoare din partea a cinci magistrate, cărora li s-a deschis un dosar penal pentru corupție.


„Un personaj învinuit de spălare de bani a fost achitat urmare a solicitării venite chiar din partea procurorului Bețișor (care a fost introdusă dubios în acest dosar prin dispoziția vice-procurorului general Roșioru, or procurorul de caz nu a dorit să facă solicitarea de achitare)”, a scris Litvinenco.

Amintim că în decembrie 2017, Adriana Bețișor a fost numită șefă adjunctă la Procuratura Anticorupție.

Iar la 2 mai 2019, a ajuns să dețină funcția de șefă interimară la Procuratura Anticorupție, după demisia lui Viorel Morari.

Ulterior, la 3 iulie, șefa interimară a Procuraturii Anticorupție, Adriana Bețișor, și-a dat demisia, rămînînd în funcția de șefă adjunctă.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load