COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 849 435 INFECTAȚI 328 000(+906)   TRATAȚI 306 269     DECESE 7497(+38)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2957
Puterea stiri: 6792
Coronavirus stiri: 7610

Actrița Ionela Hadîrcă a scris prima ei carte

14 dec. 2020,, 18:45   Societate
4324 0

Actrița Ionela Hadîrcă a lansat prima ei carte, un volum pentru copii, dar și părinți. Opera a fost pe placul publicului, pentru că în doar 3 zile s-au vîndut peste 100 de exemplare.

Ionela Hadîrcă spune că cel care a făcut-o să scrie această carte este chiar fiul ei cel mai mic. Lucrarea este intitulată simplu ”Uf!” și a fost scrisă în timp ce actriţa se afla în autoizolare, împreună cu familia ei.

”Noi într-o seară petreceam timp cu copilul meu, eu îi citeam dintr-o carte care avea o dedicaţie "băieţelului meu nu ştiu mai cum" şi copilul meu zice "ce frumos ar fi dacă aş primi şi eu o carte" şi eu atunci mai mult ca să închei discuţia i-am zis "eu o să-ţi scriu".

Potrivit autoarei, această carte este una atît pentru copii cît și pentru adulți, iar impactul pe care l-au avut scrierile ei a impresionat-o plăcut, scrie publika.md.

”Oamenii care mă urmăresc sînt obişnuiţi cu felul meu sarcastic de a glumi. Însă, eu pregătindu-mă de a scrie această carte m-am documentat şi am citit, psihologii spun că copii pînă la 10 ani percep sarcasmul ”


Autoarea ne-a spus că acest volum e menită să provoace copiii la discuții cu părinții și invers. O parte importantă a cărţii sînt ilustrațiile, realizate de Leonid Gamarț.

”Ăsta era omul care a simţit din prima ce am vrut eu să redau în text ”

Odată apărută în comerț, urmăritorii din online, dar și admiratorii activității Ionelei Hadîrcă au dat buzna în librării. Diana Mihuță lucrează într-o librărie din Chișinău. Femeia ne-a spus că oamenii au început să întrebe de carte pînă la apariția ei pe rafturi.

”Am început să primim foarte multe mesaje pe Facebook, foarte multe apeluri telefonice dacă avem cartea, ni s-au adus foarte repede vreo 10 cărţi. A doua zi ni s-au adus încă o sută de cărţi, pentru că deja nu mai ţineam faţă.”

Cartea ”Uf” poate fi găsită în librăriile din oraș, dar e disponibilă și online. Prețul unui volum este de 150 de lei.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽