COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Activitatea Centrelor relații cu consumatorii ale SA „Moldovagaz”, oprită în continuare

Activitatea Centrelor relații cu consumatorii ale SA „Moldovagaz”, oprită în continuare

Activitatea Centrelor relații cu consumatorii ale SA „Moldovagaz” se va sista pentru încă o săptămîna, pînă luni, 6 aprilie curent. Decizia este luată în contextul ultimelor hotărîri ale Comisiei pentru situații excepționale în legătură cu răspîndirea coronavirusului de tip nou COVID-19.

Toate întrebările apărute pot fi adresate specialiștilor întreprinderii, apelînd numărul 1304 în cazul locuitorilor municipiului Chișinău sau la subdiviziunile teritoriale, contactele cărora pot fi găsite pe site.

Reamintim consumatorilor că facturile pentru gazele naturale consumate pot fi achitate și prin intermediul site-ului www.moldovagaz.md. Mai mult, comisionul în mărime de 2 procente nu se va percepe.


Introducînd într-o căsuța dedicată numărul contului său personal indicat în factura pentru consumul de gaze naturale (nu cel IDNP), consumatorii vor avea opțiunea să achite ușor, sigur și fără să iasă din casă consumul curent sau datoria existentă.

Tranzacția poate fi efectuată prin intermediul sistemelor de plăți sau a cardurilor bancare utilizate atît în Republica Moldova, cît și din afara țării. Interfața programului oferă consumatorului și opțiunea de a plasa de sine stătător indicatorii actuali ai contorului personal de gaze naturale.

De menționat că, în perioadă de valabilitate, a codurilor epidemiologice nu se va purcede la deconectări.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load