X 
Criza energetică stiri: 1774
Cutremure stiri: 387
Eurovision stiri: 424

Acte falsificate, găsite la doi pasageri de la rute ocazionale

9 noi. 2022,, 13:15   Societate
1379 0

Trei permise de conducere, cu semne rezonabile de falsificare, au fost ridicate de la doi pasageri. Unul dintre aceștia venea din Federația Rusă, iar al doilea se deplasa spre Germania.

Într-un caz, semnalat în punctul de trecere a frontierei Sculeni, polițiștii de frontieră au supus unui control suplimentar mai mulți pasageri de la ruta Rusia-Moldova. Ca rezultat, la un locuitor al orașului Rîbnița, în vîrstă de 37 de ani, au fost prinși două permise de conducere. Ambele documente ar fi fost eliberate pe numele său de către autoritățile de competență din Federația Rusă. Fiind supuse unui control amănunțit, polițiștii de frontieră au stabilit că sînt falsificate. La cele depistate, tînărul a comunicat că permisul original a fost pierdut și pentru a putea folosi mașina și-a perfectat ilegal altele.

Cel de-al doilea pasager, legitimat ca cetățean moldovean de 45 de ani, originar din Slobozia, s-a pornit în Germania deținînd asupra sa permisul de conducere moldovenesc - falsificat. În punctul de trecere a frontierei Leușeni a fost depistat la linia II-a de control. Din declarațiile acestuia s-a aflat că permisul l-a obținut anul curent, cu ajutorul unor intermediari. Ar fi costat actul falsificat 250 dolari americani.

În fapt, permisele de conducere falsificate au fost ridicate și urmează să ajungă în laboratorul de expertiză judiciară al IGPF. În dependență de rezultate vor fi continuate cercetările și luate măsurile ce se impun.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий