COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 929 781   INFECTAȚI 361 828(+712)   TRATAȚI 345 226      DECESE 9022(+37)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3012

Acord de colaborare între Brigada „Fulger” și Centrul Național de Transfuzie a Sîngelui

5 mar. 17:33   Societate
1416 1

Astăzi, a avut loc semnarea Acordului de colaborare dintre Brigada de poliție cu destinație specială ,,Fulger” în persoana lui Cazimir Trocin și Centru Național de Transfuzie a Sîngelui în persoana dnei Svetlana Cebotari.

„Scopul și interesul comun al acestuia fiind contribuția la realizarea promovării de sînge/componente sanguine și recrutarea populației, inclusiv în rîndul reprezentanților forțelor de ordine publică, la donarea de sînge/componente sanguine voluntară, susținerea campaniilor de donare realizate în baza Programului național de securitate Transfuzională și autoasigurații a țării cu produse sangvine reglementat prin acte normative”, se arată într-un comunicat al Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială ,,Fulger”.

Angajații Brigăzii, de ani de zile participă la fiecare campanie de donare de sînge, fiind aproape de societate și la nevoile acesteia, în anul 2020 peste 200 de angajați au contribuit la suplinirea rezervelor naționale de sînge.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X