X 

Acoperișul unei case din Orhei, distrus de flăcări

30 mar. 10:22   Societate
1223 0

În seara zilei de 29 martie 2023 pompierii au fost alertați pentru a lichida un incendiu produs pe strada Alexandru Donici nr. 13 din orașul Orhei.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 18:05. Potrivit primelor informații înregistrate, acoperișul unei case de locuit a fost cuprins de flăcări. La fața locului au fost alertate trei echipaje de salvatori și pompieri.

Ajunși, aceștia au stabilit că focul a afectat în totalitate acoperișul locuinței cu suprafața de 120 metri pătrați. Datorită intervenției operative a pompierilor, incendiul nu a obținut răspîndire asupra întregii construcții, reușind localizarea acestuia la ora 18:47 și lichidarea completă la ora 20:25.

Victime nu au fost raportate. Cauza și circumstanțele izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite ulterior. Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 42 situații de risc.


0
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий