УМЕРЛО 1700

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Accidentul violent de la Soroca: Momentul impactului a fost filmt (VIDEO)

Tragicul accident care s-a produs în noaptea de marți, 11 august 2020, soldat cu decesul unui tînăr de 32 de ani, a fost filmat de o cameră de bord a unui camion implicat în accident.

Din înregistrare se aude cum șoferii discută între ei, indignați de nerăbdarea șoferului care într-un final, a provocat accidentul și care și-a pierdut viața, scrie unimedia.info.

Din imaginile publicate pe un grup al automobiliștilor de pe Facebook, se vede că șoferul autocamionului DAF, de 32 de ani, s-a angajat într-o depășire dublă, fără să se asigure corespunzător.

Amintim că aseară, în jurul orei 22:40, la intrarea în satul Racovăț, raionul Soroca, a avut loc un accident major cu implicarea a trei autocamioane, soldat cu decesul unui tînăr de 32 de ani și rănirea gravă a unui bărbat de 58 de ani.


Potrivit Poliției, Un bărbat de aproximativ 32 ani, fiind la volanul unui autocamion de marcă, deplasîndu-se din direcția Chișinău spre Soroca, la intersecție cu satul Racovăț, nu s-a asigurat și a ieșit la depășirea unui alt autocamion, de aceeași marcă, la volanul căruia se afla un bărbat de 50 de ani, din orașul Bender.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load