COVID-19 în MOLDOVA

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Accident violent în raionul Rîșcani: Un tînăr de 22 de ani, preluat de SMURD

Echipajul aero –medical SMURD Iași a efectuat o operațiune de transportare de la Rîșcani spre municipiul Chișinău a unui tînăr în vîrstă de 22 de ani.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență bărbatul a avut de suferit în urma unui accident rutier, care s-a produs în această dimineață în localitatea Răcăria, raionul Rîșcani. În urma impactului bărbatul a rămas blocat în autoturismul avariat. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori, care a efectuat lucrări de deblocare a victimei. Potrivit IGSU, în urma accidentului de circulație, bărbatul a suferit diverse traumatisme și a fost preluat de medici la spitalul raional.

În urma investigațiilor medicale a fost luată decezia de transportare urgentă a acestuia în capitală pentru ulterioare intervenții medicale. Pacientul a fost preluat de la spitalul raional și transportat în siguranță cu elicopterul SMURD fiind monitorizat constant pe parcursul zborului de medicii și paramedicii romîni. Elicopterul SMURD Iași a aterizat pe stadionul Dinamo din municipiul Chișinău, de unde tînărul a fost preluat de Serviciul Republican Aviasan și transportat la Institutul de Medicină Urgentă.

Potrivit IGSU, de la începutul anului 2020, aceasta este a douăsprezecea operațiune aero medicală transfontalieră realizată pentru cetățenii Republicii Moldova.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load