COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

A fost publicată lista statelor pentru care se impune autoizolare la intrarea în R. Moldova

Ministerul Sănătății a aprobat lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea persoanelor pe teritoriul Republicii Moldova, în situația stării de urgență publică prin COVID-19, notează Noi.md.

Lista intră în vigoare la 28 septembrie curent. Printre acestea se regăsesc: România, Rusia, Ucraina.

Iată lista completă: Albania, Andorra, Argentina, Armenia, Austria, Bahamas, Bahrain, Belgia, Belize, Bolivia, Bosnia și Herțegovina, Brazilia, Capul Verde, Cehia, Chile, Columbia, Costa Rica, Croația, Danemarca, Ecuador, Elveția, Emiratele Arabe., Franța, Georgia, Honduras, India, Irak, Irlanda, Isalanda Israel, Jamaica, Kuweit, Liban, Libia, Luxemburg, Macedonia, Maldive, Malta, Marea Britanie, Maroc, Monaco, Muntenegru, Namibia, Nepal, Olanda, Oman, Panama, Paraguay, Peru, Portugalia, Quatar, Republica Dominicană, România, Rusia, Slovenia, Spania, SUA, Surinam, Trinidad și Tobago, Tunisia, Ucraina Ungaria.

Lista se actualizează o dată la 14 zile în ziua de vineri și intră în vigoare din ziua de luni a săptămânii viitoare. Indicatorul pentru includerea în listă a statelor pentru care se impune regimul de autorizolare la intrarea persoanelor în Republica Moldova reprezintă incidența cazurilor de infecție cu COVID-19 mai mare sau egal cu 50 de cazuri la 100.000 populație.

Fișa epidemiologică se îndeplinește obligatoriu pentru persoanele care intră pe teritoriul Republicii Moldova din lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load