X 
Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1130

A fost lansată Campania ”Hai La Mine Acasă”

4 aug. 17:15   Societate
1651 0

Astăzi, 04 august 2022, la postul vamal Leușeni a fost lansată Campania ”Hai La Mine Acasă”.

Campania ”Hai La Mine Acasă” vine să ofere suport și vizibilitate tuturor gazdelor implicate în criza refugiaților și să motiveze cetățenii, inclusiv pe cei din diasporă, să viziteze destinațiile turistice din Moldova, să promoveze locurile pitorești și sa împărtășească cu prietenii lor experiențele turistice de acasă.

Această inițiativă are ca scop promovarea Moldovei drept destinație turistică și sporirea numărului de vizitatori străini. Pentru a facilita călătoria, turiștii vor primi ghiduri cu recomandări de destinații, activități și experiențe locale care le vor colora vacanța în Moldova.

La campanie s-au alăturat și funcționarii vamali, prin distribuirea la posturile vamale de frontieră a pliantelor informaționale care conțin detalii despre destinațiile turistice și locurile pitorești din Republica Moldova.

Vara, în special luna august, este perioada cînd diaspora se întoarce acasă pentru a se revedea cu familia și prietenii din Moldova, iar anul acesta nu este o excepție.


Anul acesta, Moldova, una dintre cele mai mici și mai puțin cunoscute țări din Europa, a primit peste 450.000 de refugiați ucraineni, denumiți de gazdele noastre „oaspeți”, în casele și inimile lor. Astfel, presa internațională și Națiunile Unite au început să se refere la Moldova drept o „Țară mică cu inimă mare” inclusiv și datorită răspunsului său sincer la criza refugiaților, în pofida dimensiunii mici a țării și a resurselor limitate. Ospitalitatea și generozitatea de care au dat dovadă gazdele din industria turismului, au făcut mîndri o țară întreagă.

Campania îi îndeamnă pe toți să fie ambasadorii Moldovei!

Regulamentul concursului și mai multe detalii despre campanie găsiți pe website-ul moldova.travel.

Notă: Campania este realizată de ANTRIM cu suportul Activității de Susţinere a Competitivității în Industria Uşoară și cea a TurismuluI (MCTA), finanțată de Proiectul USAID pentru Dezvoltare Economică, Guvernanță și Creștere a Întreprinderilor în Europa și Eurasia (EDGE) și în parteneriat cu Ministerul Culturii, Agenția de Investiții, Poliția de Frontieră, Serviciul Vamal, Aeroportul Internațional Chișinău.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав