Criza energetică stiri: 783
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7326
Obiectiv european stiri: 283

A fost lansat concursul de fotografii “Acasă la Călărași”

24 mai. 20:30   Societate
1293

Consiliul raional Călărași în parteneriat cu administrația orașului înfrățit Buhl, districtul Rastatt (Germania) a anunţat că relansează Concursul online de fotografii cu genericul “Acasă la Călărași”, activitate organizată cu prilejul aniversării a 30 de ani de colaborare între Buhl și Călărași. Lucrările pot fi depuse până la data de 15 iunie, transmite Noi.md cu referire la moldpres.md.

Concursul a fost lansat în primăvara anului 2020, însă a fost sistat din cauza restricțiilor pandemice. Competiţia constă în selectarea celor mai frumoase trei fotografii trimise online către o platformă web special creată pentru desfășurarea acestuia. Învingătorii vor fi selectați prin votul online.

Participanţii vor putea câștiga unul din următoarele premii: locul I - o călătorie pentru două persoane în septembrie 2022 în orașul Bühl la Festivalul Prunelor; locul II – o sută de euro; locul III - 50 de euro. De asemenea, pentru locurile IV-X vor fi acordate premii speciale de la banca Volksbank Bühl.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав