TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

A fost instituită o nouă celulă de criză

Celula de criză va fi convocată în situații de urgență, ori de cîte ori va fi necesar, pentru monitorizarea, organizarea și desfășurarea lucrărilor de deszăpezire și intervenire cu material antiderapant, pe arterele principale și în curțile de bloc din municipiul Chișinău.

Președintele Celulei de criză, în conlucrare cu șeful Dispeceratului Central municipal, va convoca membrii în ședințe operative, în cazuri de urgență.

În componența unității de criză sînt incluși: viceprimarul Victor Chironda, consilierul primarului general pe domeniul locativ-comunal, Dispeceratul central municipal, pretorii de sector, șefii direcțiilor generale și ai serviciilor municipale, conducătorii întreprinderilor municipale pentru servicii locative (ÎMSL) de sector.

Din componența Comisiei mai fac parte: responsabili din cadrul ÎCS „Gas Natural Fenosa”, SA „Termoelectrica”, SRL „Chișinău gaz”, Direcția de poliție a municipiului Chișinău, Direcția situații excepționale a municipiului Chișinău; Comandantul interimar al Brigăzii de Patrulare al IGP etc.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load