X 
Arşiţa stiri: 189
Jocurile Olimpice stiri: 145
Transnistria stiri: 1412

A fost găsit un sediu pentru Procuratura Anticorupție

10 iul. 12:48   Societate
4454 0

Guvernul a identificat un sediu pentru Procuratura Anticorupție pentru a permite transferul instituției în sediul nou în cel mai scurt timp.

„La 28 iunie, Ministerul Justiției a informat Procurorul General că „Guvernul Republicii Moldova a agreat, cu instituțiile corespunzătoare, transferul clădirii din mun. Chișinău, str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, 26 pentru sediul Procuraturii Anticorupție”, notează noi.md cu referire la protv.md

Astfel, informează Ministerul Justiției, că pînă la data de 12 iulie 2024, Autoritatea Națională de Integritate (ANI) și Serviciul Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor (SPCSB) s-au angajat să prezinte un plan detaliat de transfer. Corespunzător, Ministerul Justiție a solicitat un plan detaliat de transfer al Procuraturii Anticorupție în sediul pe adresa str. Bănulescu-Bodoni, 26”, explică într-un comunicat PG.

Astfel, la data de 5 iulie, Procuratura Anticorupție a transmis către Procuratura Generală un plan detaliat privind modalitățile de transfer a personalului, bunurilor, arhivei, dosarelor și altor materiale din actuala locație, clădirea Centrului Național Anticorupție, în noua locație în care se află ANI și SPCSB.

Plan ce a fost adus la cunoștință Ministerului Justiției la 9 iulie 2024.

2
4
0
1
14

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumul republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав