X 
Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1670

A fost finalizat proiectul de reconstrucţie a punctului de dezinfectare a apei la Ialoveni

14 iun. 2022,, 23:30   Societate
1688 0

Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Centru a transmis ieri Primăriei orașului Ialoveni documentația de proiect pentru reconstrucția punctului de dezinfectare a apei potabile de la instalația de pompare a apei potabile din localitate.

Potrivit ADR Centru, astfel, autoritățile locale își propun să identifice surse financiare pentru realizarea acestui proiect, care va rezolva principala problemă a oraşului Ialoveni ce ține de clorarea în exces a apei potabile. „Apa livrată către consumatori va avea o concentrație constantă de clor remitent în apă. Investiția prevede montarea unei instalații moderne de producere și dozare a hipocloritului”, indică instituţia.

Proiectul tehnic a fost realizat în cadrul programului moldo-slovac „Apă potabilă în Ialoveni: îmbunătățirea calității vieții în Orașul Ialoveni prin acces îmbunătățit la apă potabilă și conștientizarea despre managementul apei".

Acesta a fost realizat în perioada 1 octombrie 2020 - 31 mai 2022, de către Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Senec-Pezinok, Slovacia, în parteneriat cu ADR Centru și Primăria orașului Ialoveni. Proiectul a fost susținut financiar de Slovak Aid și cofinanțat de Agenția de Dezvoltare Regională Senec-Pezinok.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий