X 

A fost creat Sistemul informaţional automatizat "Registrul de stat al armelor"

6 sep. 2022,, 18:00   Societate
1628 0

Inspectoratul național de securitate publică a implementat Sistemul informaţional automatizat „Registrul de stat al armelor”.

În vederea creării condiţiilor accesibile şi optime pentru cetăţeni, precum şi eficientizării mecanismului de primire a documentelor şi eliberare a actelor permisive în domeniul armelor cu destinație civilă, solicitanții pot comanda prin intermediul portalului e-arme.igp.gov.md, serviciile solicitate în domeniul de referință.

Pentru obţinerea actelor permisive este necesar ca solicitantul să dispună de semnătura electronică care îi va permite conectarea la portalul vizat pentru a solicita serviciile necesare, cu respectarea condițiilor specificate.

Actele permisive emise anterior, precum și documentele necesare pentru aplicare la serviciu vor fi obligatoriu scanate sau fotografiate și se vor atașa la primul serviciu solicitat.

Cererile se vor soluționa în termen de 30 de zile de la data depunerii și dacă solicitantul va întruni toate condiţiile legale acestuia urmează să-i fie eliberat actul permisiv la care a aplicat.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?