COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 839 851 INFECTAȚI 321 682(+2068)   TRATAȚI 300 697     DECESE 7347(+37 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2951
Puterea stiri: 6881

A eșuat concursul pentru funcția de director general-adjunct al Agenției Medicamentului

23 sep. 13:52   Societate
1165 1

Concursul pentru ocuparea funcției de director general-adjunct la Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale s-a încheiat. Nici un candidat nu a acumulat punctajul necesar, anunță Guvernul, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

Comisia permanentă pentru organizarea și desfășurarea concursurilor de ocupare a funcțiilor publice de conducere de nivel superior s-a întrunit în data de 22 septembrie 2021 și a evaluat CV-urile candidaților pentru funcția publică de conducere de nivel superior de director general adjunct al Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale.

Astfel, în baza criteriilor de evaluare, niciun candidat nu a acumulat punctajul minim necesar pentru a fi admis la proba scrisă. Prin urmare, concursul se declară închis, se arată într-un comunicat oficial.

În concurs s-au înscris fosta directoare a Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale (AMDM) Silvia Cibotari și farmacistul Vladimir Carauș.

Funcția scoasă la concurs a rămas vacantă pe 26 mai 2021, după ce vicedirectorul Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale, Dumitru Saghin a demisionat.0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽